Feest DJ

Wij van Het Feestpunt gaan uw feest onvergetelijk maken! Wij bieden een avond-/dag vullend programma aan zodat u hierbij compleet ontlast wordt. Wij zijn zeer breed inzetbaar op gebied van verschillende muziekgenres. Onder andere Techno, House, Hardstyle, Nederlandstalig of Top 50.  Uw wens staat centraal, wij zullen uitgebreid met u in gesprek gaan om er samen een fantastisch feest van te maken!

De prijzen van beide pakketten zijn gebaseerd op 4 uur draaien, het is mogelijk om dit programma langer te maken, hiervoor rekenen wij een toeslag van €60,- per uur.

Basis

Dit pakket heeft alles om van uw feest een knalfeest te maken! Met een gepaste licht- en geluidsinstallatie en een feest DJ die inspringt op uw wensen!

Met dit BASIS pakket nemen wij de volgende materialen mee:

 • Gepaste geluidsinstallatie voor uw locatie.
 • 1x lichtstatief (vanaf 75 personen aan te raden om een extra statief te nemen voor 39 euro extra).
 • 2 pilaren met movingheads.
 • LED DJ Booth.
 • Pioneer XDJ-RX3.
 • Rookmachine.

Prijs: €549,- 

Premium

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor bruiloften, bedrijfsfeesten of andere grote feesten. Met dit premium pakket bent u verzekerd van een prachtige, tot in de puntjes verzorgde show!

Met dit PREMIUM pakket nemen wij de volgende materialen mee:

 • Gepaste geluidsinstallatie voor uw locatie.
 • Truss lichtbrug (4 meter breed met zwart achtergronddoek) gevuld met lichten naar uw wens.
 • 4 pilaren met movingheads.
 • TV DJ booth (met gepersonaliseerd ontwerp naar uw wens).
 • Pioneer XDJ-RX3.
 • Rookmachine.

Prijs: €795,-

EEN FEEST DJ DIE ZICH AANPAST AAN UW WENSEN

De feest DJ’s van Het Feestpunt gaan graag met je in gesprek over welke genres muziek je leuk vindt en die past bij jouw gezelschap. Op basis daarvan wordt er muziek gedraaid die perfect past binnen de aanvraag. Ook is het altijd mogelijk om verzoeken in te dienen en proberen wij als Feest DJ’s het feest voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Daarnaast zorgt onze ruime ervaring ervoor dat we ook met jou als klant mee kunnen denken over muziekgenres, indien je twijfelt over wat passend is voor uw gasten.

ALL-IN ONE FEEST DJ (INCL. ALLE APPARATUUR)

Een Feest DJ is natuurlijk niets zonder zijn materiaal. Dat betekent dat een Feest DJ in de basis gehuurd wordt inclusief licht en geluid. In overleg met de klant bestaan er diverse uitbreidingsmogelijkheden om jouw feest zo uitgebreid te maken als je wenst. Hierbij moet je denken aan op maat gemaakte lichtshows, te gekke rookmachines, verlichte dansvloeren, een lichtgevende luxe DJ-Booth of exclusieve lasers. Wij gaan graag met je in gesprek om het feest in te richten naar jouw wensen.

WAAROM HET FEESTPUNT?

Het Feestpunt denkt graag met je mee. Wij gaan met je in gesprek om je te faciliteren in jouw wensen. Daarnaast zorgt onze ruime ervaring ervoor dat wij goed op de hoogte zijn wat jij nodig hebt om jouw feest succesvol te maken. Op basis van jouw behoeften stellen wij een totaalbundel samen en verzekeren wij je van de voordeligste prijs. Het grote voordeel van Het Feestpunt is dat wij binnen een straal van 10km geheel gratis komen brengen, opbouwen en na de huurperiode weer ophalen. Hierdoor wordt je als klant volledig ontlast en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: genieten!

“Het leven is te kort om zelf de slingers op te hangen.”

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70