Bar materialen

Bar materialen

Toont alle 3 resultaten

Vul hier de datum van jouw feest in!

Categorieën

Categorieën

KOELKAST HUREN IN DE ACHTERHOEK

Goed gekoelde dranken zijn natuurlijk van uiterst belang om uw feest, partij of bijeenkomst succesvol te maken. Het Feestpunt biedt u de mogelijkheid om horecakoelkasten te huren tegen scherpe prijzen. Wij beschikken over transportatiemiddelen waarin we de koelkasten staand kunnen verplaatsen, waardoor de koelkast op locatie direct kunnen aansluiten.

VOORDELIGE HORECAKOELKAST HUREN

Het Feestpunt vindt het belangrijk om haar klanten altijd een scherpe prijs aan te bieden. Omdat u bij Het Feestpunt allerlei soorten producten kunt huren, profiteert u bij het huren van meerdere soorten producten van een voordelige bundelprijs. Combineer uw horecakoelkast met een mooie partytent, een kwalitatief goede geluidsinstallatie en een te gekke lichtbundel om te profiteren van de beste bundels.

VERSCHILLENDE SOORTEN KOELKASTEN

Het Feestpunt biedt koelkasten aan in verschillende soorten en maten. Zo zijn er altijd één of meerdere koelkasten die passen bij uw situatie. Ook hierin gaat Het Feestpunt graag het gesprek aan om samen de juiste koelkast te kiezen.

WAAROM HET FEESTPUNT?

Het Feestpunt denkt graag met u mee. Wij gaan met u in gesprek om u te faciliteren in uw wensen. Daarnaast zorgt onze ruime ervaring ervoor dat wij goed op de hoogte zijn wat u nodig heeft om uw feest succesvol te maken. Op basis van uw behoeften stellen wij een totaalbundel samen en verzekeren wij u van de voordeligste prijs. Het grote voordeel van Het Feestpunt is dat wij  binnen een straal van 10km geheel gratis komen brengen, opbouwen en na de huurperiode weer ophalen. Hierdoor wordt u als klant volledig ontlast en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: genieten!

“Het leven is te kort om zelf de slingers op te hangen.”

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70

Kies de datum
van jouw feest