DJ Materiaal

DJ Materiaal

Toont alle 4 resultaten

Vul hier de datum van jouw feest in!

Categorieën

Categorieën

VOORDELIG EEN DJ SET OF DJ BOOTH HUREN VOOR UW FEEST

WELKE DJ-MATERIALEN KAN IK HUREN BIJ HET FEESTPUNT?

Wat is er nou leuker dan een echt festival nabootsen op uw eigen feest? Dit begint bij het huren van een echte DJ-set. Met onze draaitafels zorgt u gegarandeerd voor extra beleving en sensatie. Het Feestpunt maakt uw feest graag onvergetelijk. Dus bent u op zoek naar een bedrijf waar u voordelig DJ-materialen kunt huren? Zoek dan niet verder want Het Feestpunt helpt u graag verder.

Bij Het Feestpunt bent u aan het juiste adres voor het huren van diverse DJ- materialen. Ons assortiment biedt u als DJ de mogelijkheid om te diverse DJ-materialen te huren tegen scherpe prijzen. Wij hebben op dit moment de nieuwste set van Pioneer te huur, de Pioneer XDJ-RX3. Deze set is alleen te huur voor DJ’s met ervaring. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook hebben wij in combinatie met een draaitafel een prachtige neonverlichte DJ-booth te huur. Combineer een Pioneer draaitafel met onze prachtige DJ-booth en creëer een feest dat u nooit meer zult vergeten. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om een totaalpakket te huren. Wij ontlasten u volledig door u te voorzien van een DJ-booth, een Pioneer draaitafel en een volledige en op de locatie aangepaste licht- en geluidssystemen.

Let op: natuurlijk is het ook mogelijk om alle producten los te huren. Bij het huren van onze producten voor meerdaagse evenementen gelden andere totaalprijzen.

WAAROM HET FEESTPUNT?

Het Feestpunt denkt graag met u mee. Wij gaan met u in gesprek om u te faciliteren in uw wensen. Daarnaast zorgt onze ruime ervaring ervoor dat wij goed op de hoogte zijn wat u nodig heeft om uw feest succesvol te maken. Op basis van uw behoeften stellen wij een totaalbundel samen en verzekeren wij u van de voordeligste prijs. Het grote voordeel van Het Feestpunt is dat wij  binnen een straal van 10km geheel gratis komen brengen, opbouwen en na de huurperiode weer ophalen. Hierdoor wordt u als klant volledig ontlast en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: genieten!

“Het leven is te kort om zelf de slingers op te hangen.”

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70

Kies de datum
van jouw feest