Fotobooth + Initialen

Huren vanaf 475,00

  • Wij nemen persoonlijk contact op voor het aflever / ophaalmoment.
  • Prijzen zijn per feestdag.
  • Minimaal 3 dagen van te voren te reserveren.
  • Bezorgen is in een straal van 10km gratis.

Wil je je feest onvergetelijk maken? Kies dan voor het Fotobooth + Initialen Pakket van Het Feestpunt. Dit pakket bevat een fotobooth waar gasten de leukste herinneringen kunnen vastleggen én sfeervolle LED-initialen die een persoonlijke touch aan je feest geven. Met de fotobooth maak je de leukste foto’s en video’s, compleet met grappige props en achtergronden. De LED-initialen zijn een echte blikvanger en zorgen voor een unieke uitstraling. Perfect voor bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeesten! Maak van jouw evenement een groot succes met dit complete pakket.

Meer feestmaterialen

OPZOEK NAAR EEN FEEST DJ VOOR JOUW PARTY?

Het Feestpunt gaat jouw feest onvergetelijk maken! Wij bieden een avond-/dag vullend programma aan zodat jij hierbij compleet ontlast wordt. Jouw wens staat centraal, wij zullen uitgebreid met je in gesprek gaan om er samen een fantastisch feest van te maken!

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heeft u een vraag? Of bent u benieuwd welke producten het best passen bij uw feest? Wij adviseren u geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@feestpunt.nl

+31 6 107 150 70