3D Verlichte Dansvloer

Huren vanaf 549,00

  • Wij nemen persoonlijk contact op voor het aflever / ophaalmoment.
  • Prijzen zijn per feestdag.
  • Minimaal 3 dagen van te voren te reserveren.
  • Bezorgen is in een straal van 10km gratis.

Onze prachtige dansvloer van 5×5 meter (25m2) met een 3D effect, heeft talloze opties en standen. De standen variëren van één effen kleur tot aan een waar kleurenspektakel met bewegende patronen! Doormiddel van een controller of een draadloze afstandsbediening is het gemakkelijk om te switchen naar een andere stand.

De vloer bestaat uit 64 panelen, per paneel beschikt de vloer over een draagkracht van maar liefst 500kg en daarnaast is de vloer ook spatwaterdicht, zo kun je zorgeloos met alle genodigden de hele avond dansen, springen en drinken op de dansvloer.

De vloer is in allerlei afmetingen te leggen, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kan de vloer bijvoorbeeld ook ingezet worden als een rode loper of catwalk.

De prijs die wij hanteren is inclusief op-en afbouw van de dansvloer, zo weet je zeker dat de vloer perfect en op tijd klaar is voor het feest/evenement.

Totaal: € ( dagen)
Excluding any selected add-ons

Meer feestmaterialen

OPZOEK NAAR EEN FEEST DJ VOOR JOUW PARTY?

Het Feestpunt gaat jouw feest onvergetelijk maken! Wij bieden een avond-/dag vullend programma aan zodat jij hierbij compleet ontlast wordt. Jouw wens staat centraal, wij zullen uitgebreid met je in gesprek gaan om er samen een fantastisch feest van te maken!

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heeft u een vraag? Of bent u benieuwd welke producten het best passen bij uw feest? Wij adviseren u geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@feestpunt.nl

+31 6 107 150 70