Over ons

Het Feestpunt ontlast u geheel in het verzorgen van feestartikelen in de breedste zin van het woord. Wij gaan een stapje verder dan de concurrentie, wij leveren de producten binnen een straal van 10km gratis bij je thuis. Wij bouwen de producten zelf op en halen het na afloop weer op! Wij zijn niet alleen de flexibelste en de partij die het meest met je meedenkt, wij zijn ook nog eens de voordeligste in onze branche!

EENVOUDIG HUREN

IN EEN PAAR STAPPEN
Kies je
item(s)

Kies als eerst de producten die je graag wilt reserveren.

Selecteer de
gewenste datum

Laat ons weten wanneer je de producten nodig hebt.

Maak je boeking
definitief

Reserveer de producten en ontvang een bevestiging via de mail.

Laat het feest
beginnen!

Wij maken je bestelling achter de schermen in orde.

ONZE KRACHT

Omdat elke locatie anders is en elke wens verschillend is, gaan wij graag met de klant in gesprek om samen tot een perfect plan te komen. Door onze ervaring kunnen wij creatief meedenken met de klant en zo het juiste advies geven. Door ons ruime aanbod kun je bij het Feestpunt terecht voor alles wat jouw feest nodig heeft, om ook jouw feest onvergetelijk te maken!

WIE ZIJN WIJ?

Het Feestpunt is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met de verhuur en verkoop van diverse feestartikelen. Het Feestpunt is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse feestartikelen voor kleine tot grote feesten. Hierbij staat de wens van de klant voorop. Bij het Feestpunt kun je naast de meest spectaculaire licht- en geluidsinstallaties terecht voor veel meer diverse feest artikelen, denk hierbij aan: Partytenten, koelkasten, bierbanken, statafels, DJ materiaal, feest DJ’s en meer!

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Cas Toebes en Jamey Hormes, beide afkomstig uit de Achterhoek. Door onze passie voor muziek en prachtige lichtshows is het Feestpunt geboren. Ons doel is om het ultieme feest gevoel te creeëren en keer op keer onze klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Wij willen ons onderscheiden van de concurrentie en doorgaan waar zij stoppen, doormiddel van het zoveel mogelijk ontlasten van de klant en zo flexibel mogelijk meedenken met de wensen van de klant.

Niks is te gek bij het Feestpunt! Wij hopen je snel van dienst te mogen zijn om er samen een prachtig feest van te maken.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70