Uitvaart

Wij zijn jouw partner voor het organiseren van een eervolle en bijzondere uitvaart. We begrijpen dat sommige momenten in het leven niet alleen om vreugde draaien, maar ook om het koesteren van herinneringen en het delen van troost. In tijden van rouw en verdriet, bieden wij een warme en respectvolle setting voor het organiseren van condoleances en uitvaarten.

Waarom een uitvaart organiseren met ons?

Onze tenten bieden een serene omgeving voor intieme bijeenkomsten thuis of op een speciale locatie. Met onze uitgebreide selectie van tenten, waaronder prachtige stretchtenten, creëren we een ruimte die past bij de behoeften en de stijl van jouw dierbare en jouw familie. Van bescheiden opstellingen voor een condoleance aan huis tot grotere bijeenkomsten, wij bieden flexibele oplossingen die recht doen aan de herinnering van jouw geliefde.

WIE ZIJN WIJ?

Naast onze tenten bieden wij een scala aan aanvullende diensten en materialen om jouw bijeenkomst compleet te maken. Van comfortabel meubilair tot sfeervolle verlichting en decoratieve elementen. We begrijpen dat elk afscheid uniek is, daarom bieden we een tal van opties en aanpassingsmogelijkheden om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd.

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Cas Toebes en Jamey Hormes, beide afkomstig uit de Achterhoek. Door onze passie voor muziek en prachtige lichtshows is het Feestpunt geboren. Ons doel is om het ultieme feest gevoel te creeëren en keer op keer onze klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wij willen ons onderscheiden van de concurrentie en doorgaan waar zij stoppen, doormiddel van het zoveel mogelijk ontlasten van de klant en zo flexibel mogelijk meedenken met de wensen van de klant.

Niks is te gek bij het Feestpunt! Wij hopen je snel van dienst te mogen zijn om er samen een prachtig feest van te maken. Check onze instagram voor de laatste feesten en nieuwtjes

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70

Contact met het feestpunt