Zakelijke events

Kies Het Feestpunt als uw partner voor een zakelijk event dat de verwachtingen overstijgt en lang in het geheugen van uw gasten zal blijven hangen. Waarom wij? We bieden een uitgebreid assortiment aan diensten en voorzieningen die uw event naar een hoger niveau tillen.

Onze allround DJ’s zijn niet alleen experts in het draaien van de perfecte mix van muziekgenres, maar ze zijn ook meesters in het aanpassen van de sfeer aan de specifieke behoeften van uw zakelijk event. Of het nu gaat om rustige achtergrondmuziek tijdens netwerkmomenten of opzwepende beats om de dansvloer te vullen, wij zorgen voor de juiste toon.

Maar daar stopt het niet

Voeg een vleugje plezier toe met onze fotobooth, waar gasten herinneringen kunnen vastleggen in levendige foto’s. Transformeer de ruimte met onze verlichte 3D dansvloer, die elke stap tot leven brengt. Creëer een indrukwekkende visuele impact met onze verlichte letters en cijfers die uw bedrijfsnaam of een speciale boodschap in de schijnwerpers zetten.

En voor presentaties die impact maken, bieden wij een complete presentatieset aan, inclusief audiovisuele apparatuur en technische ondersteuning.

Met ons stijlvolle meubilair en meeslepende lichtapparatuur creëren we de perfecte ambiance voor uw zakelijk event, waardoor uw gasten zich welkom en betrokken voelen.

Kortom, kies Het Feestpunt voor een zakelijk event dat niet alleen professioneel is, maar ook boeiend, memorabel en volledig op maat gemaakt voor uw bedrijf.

ALL-IN ONE FEEST DJ (INCL. ALLE APPARATUUR)

Een Feest DJ is natuurlijk niets zonder zijn materiaal. Dat betekent dat een Feest DJ in de basis gehuurd wordt inclusief licht en geluid. In overleg met de klant bestaan er diverse uitbreidingsmogelijkheden om jouw feest zo uitgebreid te maken als je wenst. Hierbij moet je denken aan op maat gemaakte lichtshows, te gekke rookmachines, verlichte dansvloeren, een lichtgevende luxe DJ-Booth of exclusieve lasers. Wij gaan graag met je in gesprek om het feest in te richten naar jouw wensen.

WAAROM HET FEESTPUNT?

Het Feestpunt denkt graag met je mee. Wij gaan met je in gesprek om je te faciliteren in jouw wensen. Daarnaast zorgt onze ruime ervaring ervoor dat wij goed op de hoogte zijn wat jij nodig hebt om jouw feest succesvol te maken. Op basis van jouw behoeften stellen wij een totaalbundel samen en verzekeren wij je van de voordeligste prijs. Het grote voordeel van Het Feestpunt is dat wij binnen een straal van 10km geheel gratis komen brengen, opbouwen en na de huurperiode weer ophalen. Hierdoor wordt je als klant volledig ontlast en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: genieten!

“Het leven is te kort om zelf de slingers op te hangen.”

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd welke producten het best passen bij jouw feest? Wij adviseren je geheel vrijblijvend bij het kiezen van de juiste producten. Neem contact met ons op.

info@hetfeestpunt.nl

+31 6 107 150 70